Ska du till Stockholm och är sugen på likes? Då bör du ta en riktigt bra selfie! Bloggarprofilen och programledaren Daniel Paris ger dig den ultimata selfie-guiden för huvudstaden.

Med över 2 000 bilder och 71 000 följare på Instagram går det nog att klassa Daniel Paris som rutinerad när det kommer till selfies. Han är en av Stockholmsprofilerna som får lista sina favoritplatser inom sitt specialområde i Scandics nya digitala reseguide Downtown Hotspots.

Här är Daniel Paris bästa tips på selfie-platser i Stockholm:

1. Kungsträdgården

– Det jag älskar när jag tar selfies är naturligt ljus. Och det finns det gott om här. Det är öppna ytor och det finns lite härligt blomster som ger bilderna ett fint skimmer. På vårkanten så är det körsbärsblomster i hela ”Kungsan”. Så vårens första selfie tar jag alltid här.

LÄS MER: Därför älskar vi att ta bilder av oss själva

2. Fotografiska museet

– Det jag gillar med Fotografiska är att så många människor får visa upp sin kreativitet där. På balkongerna kan man spana in den fantastiska utsikten, där ser man typ hela stan. Massa vatten, Gröna Lund, Södermalm. Vattnet reflekterar ljuset väldigt bra in i kameran och det blir väldigt, väldigt bra.

3. Restaurang Himlen

– Det som gör Himlen speciell är att den ligger på 23:e våningen. Här kan man få enormt fina bilder. Man måste dock vara ganska uppklädd, de är ganska hårda med dress code tyvärr.

LÄS MER: Sluta kalla mina instagrambilder för träningshets

4. STHLM Brunch Club

– Maten är sisådär, men efterrätterna är underbara. Sociala medier för mig handlar egentligen om matbilder. Jag älskar att ta kort på mat och se bilder på mat. Rent visuellt blir det väldigt fint och ser snyggt ut i flödet. Alla kommer fråga vart du har fått tag på de här efterrätterna.

5. Fjärilshuset

– Det är lite utanför stan att ta sig till Haga trädgård, men det är absolut värt det. Att kliva in där är som att gå in i en magisk regnskog. Du kommer att få massa frågor om var du egentligen är någonstans. Har du tagit en liten spontanweekend någonstans…? Nej, du har bara tagit dig till Solna.

LÄS MER: 3 skäl till varför du aldrig blir nöjd med passfotot

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset