Sommaren är över och nu är det dags att komma i form så du klarar hösten. Här är tipsen på var du får bra utomhusträning – som dessutom är gratis.

Angeredsparken, Länkharvsgatan 120

Den här parken är utrustad med det mesta för den tränings- och sportsugna. Bland annat finns det både pingisbord och streetbasketkorg om du inte gillar det här med bänkpress, men parken bjuder även på ett utegym. Vill du ta lite lugnt efter passet finns det även ”Fia med knuff”-spel modell större.

Slottsskogen

För den som vill ta med sig barnen och samtidigt träna upp sin fysik så är Plikta i Slottsskogen ett bra val. Här ligger nämligen Göteborgs största lekpark precis bredvid ett utegym. Perfekt för hela familjen således. Och kanske kan mamma eller pappa få låna barnens studsmatta som uppvärmning.

Askimsbadet, Hults sörgårdsväg 

Även om vädret har gjort ett av historiens kraftigaste omslag och gått från supervärme till tristkyla så finns det ju de som vill bada efter ett gympass. Är du en av dem ska du ta dig till Askimsbadet. Här finns det gymchans utomhus och när du är klar kastar du kläderna och springer rakt ner i vattnet.

Skatås, Skatåsvägen 25

Det här är ett klassiskt motionscentrum i Göteborg. Här finns ett modernt gym inomhus och ett gym utomhus. Dessutom har du närhet till löparspår så det går både bra att pumpa muskler och få i gång flåset. Dessutom är det ett fint område så vill du bara sitta och ta igen dig går det också bra.

Slottskogsvallens idrottscentrum

Här kan du springa på löparbanor och gymma utomhus hur mycket du vill. Eftersom det är en mindre arena kan du verkligen få känslan av att du springer runt med en påhejande publik. Kolla bara upp så att själva banan inte är bokad av någon skolklass för det är många som gillar att vara här.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset