Stjärnan kommenterar nu sitt missbruk.
Stjärnan kommenterar nu sitt missbruk.

För drygt två veckor sedan fördes stjärnan Demi Lovato till sjukhus efter en överdos. Nu kommenterar hon för första gången händelsen. "Denna sjukdom är inte något som försvinner eller bleknar över tid", skriver hon på Instagram.

Den 24 juli fördes popsångerskan Demi Lovato akut till sjukhus. Senare under dagen kom uppgifter om att det rörde sig om en överdos, men att hennes tillstånd var stabilt.

Nu, drygt två veckor senare, har stjärnan för första gången kommenterat händelsen.

”Jag har alltid varit transparent kring mitt beroende. Vad jag har lärt mig är att denna sjukdom är inte något som försvinner eller bleknar över tid. Det är något som jag måste fortsätta besegra och det har jag inte gjort än”, skriver hon nu på sin Instagram.

LÄS MER: Polis varnar för populära dansutmaningen – människor blir påkörda

Tackar Gud

Lovato skriver att hon nu behöver tid för att fokusera på att bli ren från drogerna och för att återhämta sig.

”Jag vill tacka Gud som har hållit mig vid liv. Till mina fans, jag är för evigt tacksam för all er kärlek och ert stöd genom den här gångna vecka. Era positiva tankar och böner har hjälp mig att navigera under denna svåra tid”, fortsätter hon.

LÄS MER: Max Martins hitlåtar blir musikal – Britney och Bieber i låtmixen

I juni släppte Demi Lovato låten ”Sober”, i vilken hon sjunger om sitt missbruk. En av raderna lyder: ”Mamma, förlåt. Jag är inte nykter längre”.

”Den kärlek som ni alla har visat mig kommer jag aldrig glömma och jag ser fram emot dagen när jag kan säga att jag kommit ut på andra sidan. Jag kommer fortsätta kämpa”, skriver hon i det uppmärksammande inlägget.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om missbruk