Nu har Evnika gjort comeback med en ny Youtube-video där hon visar upp sina boxningsfärdigheter.
Nu har Evnika gjort comeback med en ny Youtube-video där hon visar upp sina boxningsfärdigheter.

Här är åttaåriga tjejen som är nästa ”Million dollar baby”. Hon boxas med sin pappa med en otrolig snabbhet och koordination.

Evnika Saadvakass från Kazakstan gjorde sensation på Youtube för tre år sedan när hon filmades slå 100 boxningsslag på två minuter.

Den videon har visats mer än tre miljoner gånger. Nu har hon gjort comeback med en ny video för att visa världen hur långt hon kommit i sin träning. Och resultatet är otroligt.

I det nya 40-sekundersklippet sparras Evnika med sin pappa, Rustam. Hon delar ut slag, duckar och rör sig med en otrolig snabbhet. Och hon visar inga tecken på att bli trött under den intensiva sessionen.

Det fullständigt haglar smällar mot pappan som svarar med att hålla upp händerna. Sedan duckar Evnika snabbt när han svingar mot henne.

I skrivande stund har klippet, som publicerades den 17 april, setts 811 000 gånger.

En tittare i Youtube-kommentarerna skrev att vi definitivt kommer att få se Evnika i OS bara om några år.

Evnikas pappa har enligt Daily mail sagt att han önskade att han kunde träna på samma sätt när han var ung. Men ytterst så tycker han det handlar om att bara vara en bra förälder.

– Egentligen så handlar inte den här videon om sport, utan om sättet vi är föräldrar och sakerna vi kan ge våra barn i dag, säger Rustam Saadvakass, enligt Daily mail.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset