Tanken är att dildon ska väcka gamla intima minnen till liv, enligt skaparen.
Tanken är att dildon ska väcka gamla intima minnen till liv, enligt skaparen.

Den här designdildon riktar sig till äldre kvinnor vars älskade gått bort. Sexleksaken kan nämligen fyllas med personens kremerade kropp.

Mark Sturkenboom

Det går att ansluta en Iphone för att spela musik.

Mark Sturkenboom

Dildon förvaras i en låda.

Den kallas ”21 gram”. 21 gram är nämligen vikten aska som den här glasdildon kan innehålla.

Tanken är att sexleksaken ska fyllas med aska från en persons kremerade kropp, skriver Boredpanda. Den riktar sig till äldre kvinnor vars älskade dött.

”21 gram är en minneslåda som låter en änka gå tillbaka till de intima stunder som hon minns med sin älskade.” Så beskriver holländska designern Mark Sturkenboom själv sin kreation till Designboom.

”Efter ett dödsfall så är den saknade intimiteten med personen bara en aspekt av smärtan och sorgen. Det är grunden för 21 gram. Urnan ger möjligheten att bevara 21 gram aska av den döde och ta vara på den odödliga lusten.”

►LÄS MER: Paret ville få betalt för sin dildo – gick till attack mot köparen

Dildon kommer också med en rad andra tillbehör i en låda som ska låta personen ”återuppleva en intim natt.” Bland annat ska det gå att känna doften av makens parfym där, spela musik som de lyssnade på tillsammans och förvara förlovningsringar.

Boxen som dildon förvaras i fungerar som en förstärkare och det går till och med att koppla in en Iphone i bak för att spela den musik som önskas.

Nyckeln till boxen är också ett halsband som ska bäras för att minnas sin älskade, skriver Mark Stukenboom på hemsidan designboom.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset