Ninjas in Pyjamas har drabbats av manfall. Den tuffa resan i majorn och en kommande späckad vår-säsong tvingar Dennis "dennis" Edman att ta en paus.

Ninjas in Pyjamas tvingas till förändringar i truppen efter att Dennis ”dennis” Edman drabbats av utmattning.

I ett uttalande skriver laget att det är ett gemensamt beslut att Edman tar en paus för att förhindra att läget förvärras.

”Vårt schema framöver för Counter strike-laget är tufft och vi vill inte ta några onödiga risker när det gäller vår spelares hälsa. Dennis kommer att genomgå fortsatt medicinsk undersökning de kommande dagarna och vi ser fram emot att han ska återvända till laget när han är redo att tävla igen”, skriver Ninjas in Pyjamas.

Under tiden som Dennis ”dennis” Edman vilar upp sig får laget hjälp från ett bekant håll av ingen mindre än William ”draken” Sundin.

Sundin spelade fram till nyligen för Red Reserve som efter anklagelser om att inte betala ut löner till sina spelare snabbt förlorade sina trupp.


Annons:

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset