Hon har gråtit, skrattat och bjudit på sig själv i ”Parneviks” under våren. På onsdag gästar Peg Parnevik Metros succéprogram ”Fråga mig” där hon ska svara på 51 frågor i direktsändning. Peg är inte nervös för någon fråga men vill gärna undvika mer prat om sina föräldrars sexliv.

Hur var det att vara med i ”Parneviks” under våren? 

– Det var skitkul! Det roligaste var nog att träffa så många nya människor! Nu har vi massa nya vänner och Parneviks-familjen har helt enkelt blivit större, haha. 

 

Vad var du mest nervös över innan?

– Jag tror jag var mest nervös över att svenska folket skulle hata programmet. När man är så äkta och rå framför kameran så blir det ännu svårare att ta kritik. Det var som att vi släppte in svenska folket in i vårt hem och de fick se väldigt tunga och personliga grejer.

 

Hur har responsen varit?

– Jag tycker vi har fått en oerhört positiv respons av de som tittade! Jag tror de tycker om att vi är äkta, de ser lite av sig själva och sina familjer när de kollar på ”Parneviks". 

 

Har livet förändrats sedan programmet sändes?

– Jag tycker inte det. Jag ser mig inte som "känd" eller som en "offentlig person." Vi har ju fått extremt mycket följare på sociala medier, men annars så tycker jag att jag lever ett helt normalt liv. 

 

Vad var läskigaste med att vara med? 

– Jag tror det var att vi visade en del känslosamma sidor av oss själva. Ibland snackade vi om väldigt personliga saker, och det kan vara läskigt att öppna upp sig själv så där framför kameran och framför hela Sverige. Man visste ju inte vilken reaktion man skulle få tillbaka. 

 

Är det något du ångrar med din medverkan?

– Jag ångrar väl saker jag sade om vissa gäster på programmet. Vi älskade alla som kom dit och de blev som en del av familjen, därför blev det pinsamt att man hade sagt saker innan man träffade dem.

 

Hur känner du inför ”Fråga mig”?

– Jag är lite nervös! Man vet ju aldrig vad man kommer få svara på! Förhoppningsvis så är min svenska okej, vi får se, haha. 

 

Finns det någon fråga du känner att du aldrig skulle svara på?

– Nej, jag tror inte det! Jag är väldigt öppen med saker och ting, det finns inte så mycket som är pinsamt! Dock tror jag inte att jag orkar prata om mina föräldrars sexliv ännu mer! Det har vi nog snackat tillräckligt om i ”Parneviks".

 

Vilken fråga hoppas du att du kommer att få?

– Jag hoppas att jag får roliga frågor. Det blir roligare när frågorna inte är så "standard." Förhoppningsvis frågar någon om vilka svenska kändisar jag skulle vilja bli vän med. Så kanske de ser det och ringer upp mig, hahaha. 

Live Blog Fråga Peg Parnevik vad du vill
 
Penny Parnevik
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Tv Nöje