Robbie Williams, 39, London, artist – Vi ska ha en massa folk på besök så jag önskar mig en lyckad, glad och gärna onyttig jul. För egen del behöver jag inga presenter.
Robbie Williams, 39, London, artist – Vi ska ha en massa folk på besök så jag önskar mig en lyckad, glad och gärna onyttig jul. För egen del behöver jag inga presenter.

Lugn och ro. Körlektioner. En dyr Rolex, Fred på jorden. Snö. En jävligt rolig porrfilm. När Metro frågade kändisarna, från Robbie Williams till Mia Skäringer, vad de önskade sig i julklapp var svaren väldigt blandade.

Elin Bergman, 18, Umeå, sångerska från "Idol"

– Oj, gud jag har ju typ allt. Men en bra musikkarriär om någon kan ge mig en sådan. Det finns nog inget jag vill ha, jag har fått så mycket den här hösten.

Jens Hultén, 50, skådespelare, Stockholm – Förutom fred på jorden, att filmen ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” går bra och att mina nära och kära har hälsan så önskar jag att det kommer lite snö så att det blir en vit jul.
Ebbot Lundberg, 47, Göteborg artist – Ja, jag är inte mycket för julklappar nu för tiden. Jag hoppas att de som behöver julklappar får dem, det är mitt svar.
Karin "Kakan" Hermansson, 32, Stockholm, komiker och programledare. – Jag önskar mig att gruppvåldtäkterna mot unga flickor ska upphöra.
Kevin Walker, 24, Sundsvall, artist och fotbollsspelare – Vadå, ska jag få en julklapp av dig? Det skulle vara kul! Jag vet inte, vad ska man önska sig? Jag har fått uppleva något sjukt – att kunna kombinera fotbollen med "Idol" har varit fantastiskt. Ett paket strumpor kanske, det behöver man alltid.
Jill Johnson, 40, Borås, artist – Jag önskar mig frid. Jag vill ha lugn och ro och tända ljus och inte en enda sak.
Felix Herngren, 46, regissör och skådespelare, Stockholm – Jag önskar mig ett lugnt jullov och att julefriden infinner sig. Jag har haft ett år med mycket jobb så det ska bli skönt med tio dagar av stiltje med ungarna då man mest går runt och småäter.
Malena Ernman, 43, Stockholm, operasångare – Från hjärtat önskar jag mig julfrid, glada barn med rosiga kinder och en härlig stämning.
Michael Bublé, 38, Vancouver, artist – Jag önskar mig antingen fred på jorden eller en löjligt dyr Rolex. Jag är tyvärr så cynisk att det lutar åt att jag helst av allt vill ha Rolexen. Men jag har varit snäll i år så förhoppningsvis kommer tomten att ge mig både och.
Mia Skäringer, 37, skådespelare och komiker, Brännö – Det har varit ett upplopp så jag längtar efter att bli uttråkad och vilja hitta på något. Vi kommer att fira hemma så det blir highlife med barnen men man behöver inte prestera.
Måns Herngren, 48, skådespelare och regissör, Stockholm – Jag och min sambo åker ned till en helt tom lägenhet som vi just köpt i Berlin. Så till och börja med så önskar jag en säng till lägenheten. Jag har köpt en sak redan dit och det är en stor bra kockkniv.
Marnie Simpson, 20, med i "Geordie shore", Newcastle – Jag har köpt en ny bil i julklapp till mig själv så jag önskar mig ingenting. Jag kan själv köpa det jag vill ha.
Nils-Olof Olsson, 35, Koppom, en av bönderna i ”Bonde söker fru”: – En stor chokladask önskar jag mig. Det är aldrig fel.
Marlene Ljungdahl, 27, Hallen, en av bönderna i ”Bonde söker fru”: – Jag är inte så förtjust i julen så jag vet inte vad jag önskar mig. Kanske en vallningskurs. Det behöver både jag och hunden.
Mikael Carlsson, 52, Boxholm, en av bönderna i ”Bonde söker fru”: – Att jag ska må bra och att hälsan och kroppen är med. Ting och saker är inte allt.
Lotta Lundgren, 42, Stockholm, programledare – Jag önskar mig lugn och ro, Så gammal har jag blivit. I övrigt önskar jag mig en täckväst i guldväst från ett svenskt företag som heter Lundhags, glas från Iittala som är tunna och goda att dricka ur men tyvärr inte tillverkas längre. Är det fri önskning? I så fall – min cykel har blivit stulen och jag skulle vilja ha en ny. En resa vore kul också och lite snygga ljusstakar.
Robert Gustafsson, 48, skådespelare och komiker, Stockholm – Jag har en modest önskan. Jag kan tänka mig en liten låda som doftar av tjära med ett snöre runt. Däri finns en flaska whisky, ett stop snus, en jävligt rolig porrfilm, öronproppar, en bit lagrad ost och bridgeblandning.
Robin Paulsson, ståuppkomiker, 29 år: – Jag har en ganska ful och klumpig väska till datorn, så en ny dataväska hade inte varit fel, säger Robin Paulsson.
Birdy, 17, Lymington, artist – Jag fyller 18 år snart och skulle vilja ta körkort så jag önskar mig några körlektioner.
Pär Eriksson, 27, Åhn, en av bönderna i ”Bonde söker fru”: – Jag önskar mig en ledig julhelg så jag kan umgås med min familj och släktingar. Det skulle ligga högt upp på önskelistan.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset