För andra året i rad letar företaget Onlinepizza efter matrecensenter. Jobbet går ut på att äta hämtmat och sedan recensera maten på Instagram.

För andra året i rad säker företaget Onlinepizza restaurangtestare. I grunden går jobbet ut på att äta hämtmat från företagets sortiment, fotografera varje rätt och sedan betygsätta den på Instagram.

► LÄS MER: 6 jobb som du inte trodde fanns
 

Totalt tio tjänster har utsatts, och en person per stad från Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö, Gävle, Karlstad, Helsingborg, Umeå, Sundsvall, Karlskrona, Kristianstad, Borlänge, Eskilstuna och Enköping kommer väljas ut.

– Vi vill testa hur bra våra restauranger är. Så varför inte låta några konsumenter testa och recensera vårt rika sortiment av hämtmat – som består av alltifrån thaimat och sushi till pizza och kebab. Förra året var jobbet särskilt fokuserade på studenter, där vi i år istället ger alla matglada personer över 16 år en möjlighet att söka, säger Anders Signell, vd för Onlinepizza, i ett pressmeddelande.

Som ersättning får varje testare sammanlagt en ersättning per uppdrag och fem till tio valfria beställningar mat för ett värde av sammanlagt 2 000 kronor.

► LÄS MER: Här är yrkena du ska satsa på – och de som är körda

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset