Kim Porter och Diddy, bild från år 2005.
Kim Porter och Diddy, bild från år 2005.

Modellen och skådespelaren Kim Porter hittades död, 47 år gammal, förra veckan. Nu bryter Sean ”Diddy” Combs, som har tre barn tillsammans med Porter, tystnaden kring händelsen i flera Instagram-inlägg.

Dödsorsaken bakom Kim Porters tragiska bortgång är fortfarande okänd. Enligt källor till TMZ ska hon ha drabbats av ett hjärtstillestånd efter att ha haft influensaliknande symtom.

Kim Porter fick fyra barn, varav tre med artisten och producenten Sean ”Diddy” Combs som hon var tillsammans med till och från i drygt 13 år. De gjorde slut 2007, men har behållit en god relation genom åren.

I flera Instagram-inlägg skriver nu Diddy om sin sorg.

”De senaste tre dagarna har jag försökt att vakna upp från den här mardrömmen. Men jag har inte gjort det. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig baby. Jag saknar dig så mycket. I dag ska jag hylla dig, jag ska försöka att hitta orden för att förklara vårt obeskrivliga förhållande. Vi var mer än bästa vänner, vi var mer än själsfränder”, skriver han bland annat.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I’ll raise our family just like you taught me to. Love you forever!!!! 🖤 I CANT BELIEVE THIS SHIT!!!!!! FUUUUUCCCKKKKKKK!!!!!! Smfh

Ett inlägg delat av Diddy (@diddy)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Kändisar