Ken Sema är irriterad över händelsen.
Ken Sema är irriterad över händelsen.

Under matchen mellan Östersund och Djurgården kastade bortasupportrar öl på hemmalagets Ken Sema. Ett korkat beteende, enligt spelaren själv. "Jag förstår inte vitsen med det", säger han till SVT Sport.

Östersund och Djurgården är två lag som på förhand tippades högt i den allsvenska tabellen. När lagen möttes i söndagens premiär var det stockholmarna som var starkast och vann med 1-0 i Jämtland.

Men matchen handlade, tyvärr, inte bara om fotboll. Efter en duell med Djurgårdens Haris Radetinac kastade ett antal bortasupportrar in öl på Östersunds stjärna Ken Sema.

– Vad är det för beteende? Jag förstår inte vitsen med det, men hoppas att de ansvariga tar tag i detta så att det inte händer igen, säger han till SVT Sport.

LÄS MER: Superguide: Allt du behöver veta om allsvenskan – Metro tippar

Händelsen skedde efter 38 spelminuter.

– Jag tycker att det är väldigt fegt och korkat gjort. Det är inte så nice att springa och lukta öl hela matchen, säger Sema.

Enligt Djurgårdens sportchef Bosse Andersson kommer klubben att agera.

– Sedan får vi väl återkomma med hur vi gör, men vi har hela tiden diskussioner för att göra så bra, så säkra och trevliga evenemang som möjligt, säger han till Fotbollskanalen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om fotboll