Svensklaget Dignitas är i toppform inför Heroes of the storm-slutspelet på Blizzcon. Gruppspelet gick som en dans.

Dignitas har dominerat den europeiska Heroes of the storm-scenen under säsongen. Och formen verkar hålla i sig nu när det verkligen gäller på riktigt. Gruppspelet inför slutspelet och den stora finalen på Blizzcon i Kalifornien blev en uppvisning av laget som inhyser slutspelets ända två svenskar.

Jonathan ”Wubby” Gunnarsson, Vilhem ”Poilk” Flennmark och lagkamraterna i Dignitas kommer in i kvartsfinalen obesegrade.

LÄS MER: Pressen i proffslivet fick Quackniix att sluta – nu tänker han nytt

Efter succén är förväntningarna höga och förhoppningen är precis som alltid att lyckas besegra sydkoreanerna.

Av de tre sydkoreanska lagen har Gen.G, som bland annat snuvade Dignitas på vinsten under Dreamhack i somras, sett mest formstarka ut.

De båda favoriterna var i olika grupper under gruppspelet och kommer inte att gå upp emot varandra förrän i en eventuell final. Innan dess måste Dignitas först ta sig förvi Tempo Storm och något av de sydkoreanska lagen Tempest eller Miracle.

LÄS MER: Generation Gaming tar steget ut i Fortnite – värvar kvinnlig duo

Tider att hålla koll på

Fredag 2 november
00.00 Team Dignitas – Tempo Storm

Lördag 3 november
20.30 Semifinal

Lördag 3 november
23.00 Final

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset