Så här såg det ut i september 2016 i "The tonight show".
Så här såg det ut i september 2016 i "The tonight show".

Talkshowvärden Jimmy Fallon ska donera pengar i Donald Trumps namn till stöd för de familjer som separerats vid den amerikanska gränsen. Anledningen är att USA:s president kritiserat Fallon på Twitter. ”Var en man, Jimmy”, skriver han.

När Donald Trump var presidentkandidat i september 2016 var han gäst hos Jimmy Fallon och dennes talkshow ”The tonight show ”. Under intervjun rufsade Fallon om Trumps omtalade kalufs, något som Fallon då fick motta mycket kritik för.

LÄS MER: ”Donald Trumps motattack – rasar mot De Niros ‘fuck Trump’-uttalande”

Fallon har nyligen i en podd-intervju med The Hollywood Reporter sagt att han ångrar att han ”bidragit till att normalisera Trump” och han säger också att han inte håller med Trumps politik.

Något som fått USA:s president att bli irriterad – och något som han förstås också twittrat om. Trump menar att Jimmy Fallon ska ha ringt honom om fantastiska tittarsiffror efter avsnittet.

”@Jimmyfallon gnäller nu till alla om att han gjorde den berömda ‘hår-showen’ med mig (som verkligen förstörde min frisyr) och att han hade gjort det annorlunda nu för att det sägs ha ’humaniserat’ mig och han får kritik. Han ringde och sa ’fantastiska tittarsiffror’. Var en man, Jimmy”, skriver Donald Trump.

Jimmy Fallon svarar i sin tur på Twitter att han efter Trumps tweet ska donera pengar i Donald Trumps namn till stöd för de familjer som separerats vid den amerikanska gränsen.

Här är hårklippet från september 2016:

LÄS MER: ”Här är 19 kändispar vi inte minns”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Donald Trump