Montreals målvakt Carey Price räddar ett skott på mål från Carolinas Justin Faulk i matchen som slutade 2–1 till Montreal.
Montreals målvakt Carey Price räddar ett skott på mål från Carolinas Justin Faulk i matchen som slutade 2–1 till Montreal.

Elias Lindholms andra NHL-mål för säsongen blev en riktig fullträff.Men hans Carolina förlorade ändå matchen mot Montreal, 1–2.

22-årige Lindholm satte pucken i det bortre krysset bakom stjärnmålvakten Carey Price, efter en passning från Victor Rask. Skottet var "ett skott som ingen målvakt sannolikt skulle ha kunnat stoppa", skriver nhl.com.

– Jag fick en drömträff, det är inte ofta du får en sådan utdelning. Allt jag försökte göra vara att få pucken på mål, säger Lindholm till nhl.com, uppger Expressen.

Det blev Lindholms andra mål den här säsongen och hans fjärde poäng på fyra matcher.

Under de två första perioderna dominerade Carolina spelet, men sedan kunde värdlaget Montreal sätta stopp för Carolina, som hade vunnit fem matcher i rad.

Montreals Andrew Shaw gjorde ett mål i första perioden, mindre än två minuter efter Lindholms mål, och Max Pacioretty avgjorde matchen 14 sekunder in i tredje perioden.

– Vi ville ha åtminstone en poäng, vi förtjänade minst en poäng. Men det är inget att göra åt nu, det är bara att ladda om för nästa match, säger Lindholm till nhl.com.

På grund av den amerikanska högtiden Thanksgiving spelades bara två NHL-matcher, båda i Kanada. I den andra matchen besegrade Ottawa Boston med 3–1.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset