David Batras show om hur det är att vara gift med den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra är nu populärare än någonsin efter hennes avgång. Nu släpps ännu fler föreställningar, enligt ett pressmeddelande.

Komikern David Batra fick idén till att göra föreställningen om sin fru Anna Kinberg Batra, ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne”, under den politiska turbulensen hösten 2014. När Moderatledaren nyligen meddelade sin avgång var David Batra snabb med att meddela på sociala medier att hans show ska bli av som planerat.

”Min starka, modiga och snygga fru har idag meddelat att hon ska kliva av som partiledare. Känns som att det plötsligt finns ännu mer att prata om när ”Elefanten i rummet” har premiär 29/9 (länk t info och biljetter i bio). Nu ska jag ta en ledig helg och enbart ägna mig åt att vara elefantskötare!”, skrev han då på Instagram.

LÄS MER: ”Batra skämtar om elefanten i rummet”

Nu är showen populärare än någonsin. ”Intresset är enormt för att se föreställningen och på många orter är biljetterna redan slut”, står det i ett pressmeddelande.

Nu kommer Batra att göra extraföreställningar i Kristianstad, Helsingborg och Malmö för att möta biljettrycket. Samtidigt är showen slutsåld på många platser i Sverige.

”Det känns härligt att elefanten har blivit för stor för vanliga teatrar så till våren flyttar vi in i stora idrottsarenor”, säger David Batra.

”Elefanten i rummet – han som är gift med henne” har premiär den 29 september i Stockholm.

 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset