Finn "karrigan" Andersen kommer inte längre att spela med Faze. Under söndagen gick laget ut och meddelande att spelaren från och med nu är bänkad.

MISSA INTE: Metro Esports Julkalender samlar några av esportens höjdpunkter för året

Han har hyllats som ett geni i CS:GO-kretsar för sitt strategiska sinne. Men när Faze med en besviken min sammanfattar året är Finn ”karrigan” Andersen inte längre en del av laget.

Under söndagen meddelade de att de bänkar den danske 28-åringen.

”Bänkad. Kommer att skriva ett längre uttalande vid en annan tidpunkt. Om några organisationer är intresserade [av mig] så kontakta Faze”, skriver Andersen på Twitter.

LÄS MER: Pengaregn över Astralis efter historiska vinsten

Faze har inte haft en dålig säsong men för laget som vid sitt bildande konstaterades vara ett superlag så var förväntningarna högt ställda. Andra halvan av 2018 har varit sälskilt tufft för laget där dåliga placeringar i London-majorn och onlineligorna är några av de hårda slagen.

Nu väntar beskedet om vem som kommer att ersätta Finn ”karrigan” Andersen nästa säsong.

LÄS MER: Test: Vilken CS:GO-personlighet är du?

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset