Många svenskar sitter med höga avbetalningskostnader på till exempel billånet, båtlånet eller kreditkortet. Men du kan på ett lätt sätt sänka dina månadskostnader – och få mer kvar i plånboken.

Upplever du att krediter och dyra smålån slukar en för stor summa av din budget, och att du hellre skulle göra roligare saker för pengarna som nu går åt till räkningar? Lugn, det finns ett smidigt sätt att sänka lånekostnaderna och få mer pengar kvar.

– Det finns otroligt många som sitter på dyra lån och krediter och betalar alldeles för mycket i ränta varje månad, säger Jörgen Rosvall, marknadschef på låneförmedlaren Axo Finans.

Här kan du läsa mer om Axo Finans och skicka in en ansökan för att hitta bästa räntan

Den smidiga lösningen på problemet är att ta hjälp av en låneförmedlare som Axo Finans. Genom dem kan du snabbt och enkelt jämföra olika banker och sänka din månadskostnad – rejält.

– Går du till en låneförmedlare som Axo Finans kan du genom en enda ansökan få låneerbjudanden från flera banker. Det är precis som att gå till Prisjakt eller Pricerunner för att få bästa möjliga pris när du till exempel ska köpa en ny TV, säger Jörgen Rosvall.

Du sparar både tid och pengar

Att ta hjälp av Axo Finans är enkelt. Du behöver bara fylla i en ansökan så tar företaget hand om resten och låter bankerna buda mot varandra. För dig som kund leder det ofta till billigare låneränta och lägre kostnader. Du slipper dessutom lägga tid på att ansöka hos flera banker och undviker därmed att få flera onödiga kreditupplysningar registrerade hos Upplysningscentralen. Ett annat bra sätt att pressa ner dina månadskostnader är att samla lånen och slå ihop mindre lån till ett större och på så vis få ner räntekostnaderna.

– Då slipper du dessutom att ha flera olika låneföretag, banker och kreditkortsföretag att betala in till varje månad, vilket du också sparar tid på, säger Jörgen Rosvall på Axo Finans.

 

Fakta: Hitta bästa räntan genom Axo Finans

Genom att klicka på länken här under kan du snabbt och enkelt fylla i en ansökan som bara tar ett par minuter och sedan tar Axo Finans hand om resten. Ansökan är inte bindande och är helt kostnadsfri.

Här kan du läsa mer om Axo Finans och skicka in en ansökan för att hitta bästa räntan

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset