Näste person att sätta sig i fåtöljen i programmet ”Fråga mig” är frispråkige Eric Saade, som inte sticker under stol med att han ogillar frågor om sitt privatliv.

På onsdag den 27 maj klockan 19:00 så är det Eric Saades tur att svara på läsarnas frågor. Ställ din fråga nu eller under programmets gång. 

Vilken är den mest idiotiska fråga du fått från en journalist?

– Alla frågor som rör privatlivet, som inte alls rör mig som artist, tycker jag är idiotiska. Det intresserar inte mig för det är inte det jag gör intervjun för.

Finns det något du aldrig svarar på då?

– Vad jag tjänar i månaden. Jag tycker inte det har så mycket med min artistkarriär att göra.

När utnyttjade du det facto att du är känd senast?

– När jag släpper min musik. Det är så enkelt. Jag tycker om att höras när jag är på radio och synas när jag är på scen. Utöver det tycker jag inte om det. Jag försöker vara så anonym som möjligt i min vardag.

Zara Larsson svarade på läsarnas frågor

Hur divig är du på en skala från ett till tio?

– Divig tycker jag inte alls, men jag är väldigt bestämd. Och så fort man har starka åsikter är det lätt att man hamnar i ett fack där jantelagssverige tycker att man är divig. Men det är inte vad jag tycker att det handlar om. Jag hade nog inte kommit dit jag är i dag om det inte varit för att jag varit så bestämd i mina åsikter. När jag jobbar kan jag säkert vara en riktig bitch att ha och göra med.

Vilket är det värsta ryktet som gått om dig?

– Att jag sålde autografer för 1 500 kronor. Det var det mest absurda ryktet, som dessutom blev jättestort. Men det är väl baksidan av allt.

Hur lätt- eller svårflirtad är du?

– Jag tror att jag är ganska svårflirtad. Det beror väl på att man är ganska härdad.

Måns Zelmerlöw: Jag skulle kunna dejta en kille

Vad menar du med härdad, att det är många som raggar på dig?

– Ja, det är klart att det händer ofta. Men jag vill ha någon som är genuin i så fall. Så egentligen handlar det bara om att vara så genuin som möjligt mot mig, och inte behandla mig annorlunda för att de kanske kan mitt namn. De känner mig inte för det.

Vilket är det värsta raggningsförsök du varit med om?

– Ska vi gå och knulla? Det är inte så jättecharmigt kanske. Men det händer ganska ofta. 

Live Blog Fråga Eric Saade vad du vill
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset