I september valde Samsung att återkalla sin nya mobiltelefon Samsung Galaxy Note 7.
I september valde Samsung att återkalla sin nya mobiltelefon Samsung Galaxy Note 7.

Under onsdagen tvingades ett flygplan evakuera vid Louisville international airport i amerikanska Kentucky. Anledningen till detta var att en ersatt Samsung Galaxy note 7 börjat ryka.

Under onsdagen evakuerades ett plan på väg från amerikanska Louisville till Baltimore. Detta efter att en Samsung Galaxy note 7 börjat ryka. Det skriver The Verge.

Som Metro tidigare berättat om har Samsung galaxy note 7 präglats av exemplar vars batterier exploderat eller börjat brinna. Samsung har i samband med detta kommit att återkalla alla exemplar av mobilen. De som tidigare köpt ett exemplar har uppmanats att lämna in sin mobil för att få ett ersättningsexemplar.

► LÄS MER: Har du en Galaxy Note 7? I så fall vill Samsung att du slutar använda den
 

I det här fallet rörde det sig dock om ett ersättningsexemplar, klassificerad av Samsung som säker, som börjat brinna.

Till The Verge säger telefonens ägare att han fick sin telefon ersatt den 21 september. Han hade sedan han införskaffat sitt ersättningsexemplar enbart laddat telefonen med en trådlös laddare.

"Tills dess att vi kan se telefonen kan vi inte bekräfta att det rör sig om den nya Note 7. Vi arbetar med myndigheter och Southwest airline för att få tag på telefonen och ta reda på anledningen till händelsen. När vi undersökt telefonen kommer vi kunna dela med oss av mer information", skriver Samsung till The Verge.

► LÄS MER Därför exploderar batteriet i nya supermobilen från Samsung

 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Mobiler Teknik