Turia Pitt och Michael Hoskin har tagit sig förbi svåra hinder.
Turia Pitt och Michael Hoskin har tagit sig förbi svåra hinder.

Ex-modellen Turia Pitt skadades svårt i en skogsbrand för fyra år sedan. Hennes pojkvän har hela tiden stått vid hennes sida – och nu ska de gifta sig.

All over press

Turia innan olyckan.

När Turia Pitt, 27, deltog i ett ultramaraton i Australien för fyra år sedan fångades hon i en skogsbrand. Hon blev svårt brännskadad – och har genomgått över 200 operationer sedan dess, rapporterar Daily Mail.

Pojkvännen Michael Hoskin sa upp sig från sitt jobb som polis för att ta hand om Turia efter olyckan. Nu, fyra år senare, har han friat till sin kärlek.

– Han älskar mig för den jag är, säger Turia Pitt enligt Daily Mail.

►LÄS MER: Madeline, 18, har Downs syndrom – nu uppfyller hon sin modelldröm

Michael Hoskin köpte diamantringen när Turia låg inlagd på sjukhus, kort efter olyckan. Det var under en semesterresa i Maldiverna nyligen som han ställde frågan.

– Han är en bra kille, jag är lycklig som har honom och varje dag som jag vaknar upp bredvid honom är en bra dag, säger Turia Pitt till Daily Mail.

LÄS MER: Polly, 19, fixade ögonbrynen på salong – fick brännskador

Bröllopet är planerat till nästa år. Vägen tillbaka från de svåra brännskadorna har varit lång, men deras kärlek har bara blivit starkare med åren.

– Hon vill inte att folk ska tycka synd om henne. Hon vill bara fortsätta leva sitt liv. Hon är vacker och underbar, säger Michael Hoskin till News.com.au.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset