Att passagerare börjar slåss om barnvagnsplatserna hör till ovanligheterna.
Att passagerare börjar slåss om barnvagnsplatserna hör till ovanligheterna.

Passagerarna på en buss i Kista i Stockholm blev vittnen till ett slagsmål efter att en man och en kvinna börjat bråka om barnvagnsplatsen. Det slutade med blodvite och blåtira.

Bråket inträffade på en buss i Kista i Stockholm under onsdagseftermiddagen skriver   Aftonbladet. En man och en kvinna som hade en varsin barnvagn ha börjat bråka.

Jenny Egeland, kommunikatör på Arriva, som på uppdrag av Storstockholms länstrafik, SL, driver busstrafiken berättar om händelsen för tidningen.

► LÄS MER: Busschaufförer: Det här stör vi oss på hos er resenärer

– Vad vi förstår så bråkade de om barnvagnsplatsen. Det ska ha blivit ganska fysiskt med blodvite och blåtira. De slogs med knytnävar helt enkelt, säger Jenny Egeland till Aftonbladet.

Enligt henne kände mannen och kvinnan inte varandra. När småbarnsföräldrarna började puckla på varandra larmade busschauffören trafikledningen som i sin tur larmade polisen.

– När patrullen kom dit hade mannen skador i ansiktet. Han fördes till sjukhus för omplåstring, säger Eva Nilsson, pressinformatör vid polisen i Stockholm till Aftonbladet.

► LÄS MER: Upptäckt: krokodil stor som en buss

Kvinnan fick följa med till polisstationen för förhör. Efter händelsen har både mannen och kvinnan anmält varandra för misshandel.

– Bägge har blivit slagna. De har inte känt varandra, säger Eva Nilsson till Aftonbladet.

Enligt Jenny Egeland på Arriva är händelsen ovanlig.

– Ja, att passagerare börjar slåss handbegriplingen hör till ovanligheterna, säger hon till Aftonbladet.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott