Carolinas Viktor Stålberg firar ett av sina två mål mot New York Rangers, som trots svenskens insats slutade med 3–2-förlust.
Carolinas Viktor Stålberg firar ett av sina två mål mot New York Rangers, som trots svenskens insats slutade med 3–2-förlust.

Det blev förlust för Viktor Stålbergs Carolina, trots att svensken gjorde två mål i matchen mot New York Rangers.Stjärnmålvakten Henrik Lundqvist gjorde 26 räddningar.

Carolinas forward Viktor Stålberg öppnade matchen mot New York Rangers med besked.

Svensken satte två mål för bortalaget i den första perioden innan laget tappade och förlorade matchen med 3–2.

– I två perioder var vi ett riktigt bra lag. Vi spelade mot ett av de bästa lagen i ligan och det kändes som om vi var det dominerande laget, som drev på takten. Vi måste ta vissa positiva saker med oss, men slutligen tog vi inte de två poängen, säger Stålberg som blev utsedd till en av matchens bästa spelare, till NHL.com.

Joakim Nordström noterades för assist på Stålbergs första mål som kom drygt fem minuter in i matchen. När han satte det andra målet drygt sju minuter senare var det dags för Rangers att vakna. I mitten av den andra perioden satte Nick Holden ett mål för hemmalaget vilket ändrade tempot på isen.

– Så snart som vi gjorde mål så kunde man känna att momentum ändrades litegrann, energin på arenan. Vi fick lite mer självförtroende och vi började mer spela vårt spel, säger Rangers Henrik Lundqvist, som gjorde 26 räddningar i matchen.

Det var den tionde hemmasegern i rad mot Carolina för svenskmålvakten.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset