En man i Australien försökte bli av med kackerlackorna i sitt hus via en hemmagjord eldkastare.
En man i Australien försökte bli av med kackerlackorna i sitt hus via en hemmagjord eldkastare.

En man i Australien försökte förinta kackerlackorna i sitt kök genom att använda en sprayflaska som eldkastare. Metoden resulterade i att stora delar av huset förstördes.

Polis och brandkår i delstaten Queensland i nordöstra Australien kallades till ett hus efter uppgifter om en explosion som fått rutor att krossas och väggar att krackelera, skriver australiska ABC.

När de kom till platsen hittade det en man med sårskador i ansiktet och på händerna. Det ska senare ha uppdagats att orsaken till explosionen var att mannen försökt bli av med sina kackerlackor – genom att använda en sprayburk och tändare som en eldkastare.

– Instruktionerna finns på de här sakerna av en anledning, och misslyckas man med att följa dem kan det uppenbarligen orsaka extrem skada på egendomen, säger polisen Ian Louden till ABC.

Enligt tidningen fördes mannen till sjukhus, vilket han senare kunde lämna välbehållen, så när som på några stygn i huvudet.

LÄS MER: Så blir du av med skadedjuren som bor i ditt kök

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset