När en man i amerikanska Michigan tankade bilen såg han en spindel han ville ta död på. Han bestämde sig för att använda sin tändare, vilket ledde till att en stor brand utbröt.

Under tisdagen stod en man i den amerikanska staden Center line och tankade sin bil när han fick syn på en spindel, rapporterar Fox2. Enligt tv-kanalen var mannen dödligt rädd för spindlar, och fick panik när han såg den.

Spontant tog han fram sin tändare i ett försök att få död på spindeln, någonting som startade en stor brand som kunde tagit hans liv.

► LÄS MER: Har du också sett klippet med öronspindeln? Det här är sanningen

Lyckligtvis lyckades mannen få tag i en eldsläckare och kunde ta ut elden innan brandmän anlände. Han erkände sedan att anledningen till branden var just att han försökte ta död på spindeln.

En anställd säger till Fox2 att han redan dagen efter besökte bensinstationen igen, och att han var ledsen över det som hänt. För bensinstationen, vars försäkring täckte skadorna som uppstod, fungerar videon nu som ett exempel på varför du bör vara försiktig i närheten av bensinpumpar.

► LÄS MER: Skulle döda en spindel – greps för mordbrand

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott