Mannen försökte tvinga sig på den avtuppade kvinnan när några vittnen upptäckte vad som hände. När polisen kom till platsen för att gripa mannen hade han penisen utanför byxorna, och han döms nu till ett års fängelse och utvisning.

Det var under Malmöfestivalen som en man frågade den berusade kvinnan om hon ville följa med till en svartklubb. Hon tackade ja, och de båda fortsatte senare till en annan fest. När de lämnade festen var kvinnan kraftigt berusad och hon berättar att han bjudit henne på alkohol och hasch hela kvällen, skriver Skånska dagbladet.

Under deras promenad från festen lade hon sig ner på en gräsmatta då hon var för trött och berusad för att fortsätta, och det var då mannen försökte ha sex med henne. Hon vaknade till av att han var över henne, men hon lyckades knuffa undan honom.


►LÄS MER: Rebecca, 24, jagade ifatt tjuven: "Jag blev så jäkla arg"

Det hon inte minns är att han fortsatte att tränga sig på efter att hon knuffat bort honom, men som tur var kom andra människor förbi platsen och såg vad som hände. Vittnen säger att de såg hur mannen närmade sig henne och samtidigt knäppte upp sina byxor. De larmade polis och när de kom till platsen såg de hur han hade sitt könsorgan utanför byxorna.


►LÄS MER: Pappa som slog pedofil sönder och samman slipper straff

En polis berättar att kvinnan var svår att väcka och att de var tvungna att nypa henne för att göra henne kontaktbar.

I tingsrätten konstateras att mannen har försökt få av kvinnan kläderna för att ha sex med henne, och han döms nu till ett års fängelse. Samtidigt ska han betala skadestånd på 40 000 kronor. Mannen är inte svensk medborgare och kommer att utvisas efter avtjänat straff, skriver Skånska dagbladet.

►LÄS MER: Lurade hem dotterns våldtäktsman på middag och torterade honom till döds

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott