Den misstänkta gärningsmannen på polisens bilder. Mannen är transexuell
Den misstänkta gärningsmannen på polisens bilder. Mannen är transexuell

En man har gripits, misstänkt för olagliga kirurgiska ingrepp. Ska han injicerat cement och lim i en kvinnas rumpa.

Den 30-åriga mannen greps av polis i Florida, USA i fredags. Enligt polisen ska han ha använt cement, lim och tätningsmedel för att förstora en kvinnas rumpa.
– De kom överens om priset 700 dollar för ingreppet, som var tänkt för kosmetiska ändamål, säger William Bamford på Miamipolisen till ABC News.

Fallet utreds fortfarande och polisen har därför inte lämnat ut allt för många detaljer. Men för 700 dollar, motsvarande nästan 5 000 kronor, ska kvinnan ha fått ett antal injektioner av en blandning av cement, superlim och tätningsmedel.

Ingreppen skedde i maj förra året och syftet var att förstora rumpan, men kvinnan började snart få allvarliga smärtor i hela kroppen.
– Hon visste att något var fel, säger William Bamford.

Kvinnan fick till slut hjälp på sjukhus men vägrade berätta vad som hänt henne. Först i mars i år hade polisens utredare pusslat ihop ledtrådarna som ledde dem till den misstänkte 30-åringen.

Bilden ovan föreställer inte den drabbade kvinnan utan den misstänkte gärningsmannen som ser ut att ha utfört vissa kosmetiska ingrepp även på sig själv. 30-åringen är transsexuell.

Det är inte första gången den här typen av tveksamma kirurgiska ingrepp genomförts. Metro har tidigare skrivit om en skönhetsklinik i Bronx som använt superlim.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset