Förödelsen var total när familjen återvände till sitt hus efter att ha hyrt ut det via Airbnb.
Förödelsen var total när familjen återvände till sitt hus efter att ha hyrt ut det via Airbnb.

Översvämmde toaletter, omkullvälta möbler och kiss och spermafläckar på golven. Det var något av den förödelse som familjen mötets av efter att ha hyrt ut sitt hus via bostadssajten Airbnb.

Den kanadensiska familjen trodde inte sina ögon när de återvände till sitt hus i Calgary efter att ha hyrt ut det via den populära semesterbostadssajten Airbnb. Turisterna som hyrde huset hade på bara en helg lyckats totalkvadda det. 

– Det var utöver min vildaste fantasi. Jag kan inte ens beskriva hur det känns att se sitt eget hem så där, säger Star King till Calgary Sun. 

Star och hennes man Mark King lämnade över nycklarna till huset i lördags kväll, och körde därefter hem till svärföräldrarna i en annan del av staden. 

Men det dröjde inte länge förrän grannarna hörde av sig för att berätta att polisen var på besök. En gigantisk lyx-partybuss hade parkerat utanför och omkring hundra personer hade tagit sig in för att festa i deras hus. 

När paret King efter ett par dagar till sist fick tillbaka sitt hus, hade de svårt att ta in vidden av förödelsen. 

– Parkettgolven är förstörda av pölar av sprit. Det är glasskärvor på golven, bucklor i väggarna och toaletterna är översvämmade och igenproppade av kondomer, säger Star King till CBC News. 

Ett klipp på youtube visar omkullvälta och nedfläckade möbler och prylar, högar av tomglas och sopor och matrester och cigarettfimpar som ligger utslängda överallt i villan.

En polis på plats ska ha beskrivit situationen i huset som ”en orgie av droger” och enligt Calgary sun ska man ha hittat spyor, urin och sperma på golvet. Underkläder och kondompapper som låg utspridda i hela huset vittnar också om att det ska ha pågått någon slags sexorgie i huset.

Saneringen av villan beräknas kosta upp emot 75 000 dollar – motsvarande drygt 500 000 svenska kronor – och det kommer att dröja innan familjen King kommer att kunna kalla det sitt hem igen.

– När vi kom hem önskade vid att det i stället hade brunnit ner till grunden. Det hade känts bättre, säger Star King till CBC News. 

Airbnb kommer att ersätta familjen för skadorna på huset, och de som hyrde huset har bannats från att någonsin mer använda sig av bolagets tjänster. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset