Bilden har ingenting med händelsen att göra.
Bilden har ingenting med händelsen att göra.

En amerikansk 24-årig kvinna ska under fredagen ha frysit ihjäl i en så kallad kryokammare, en sorts maskin som genom sin kyla ska kunna ha läkande egenskaper. Kvinnan arbetade enligt News3LV som chef på ett företag som tillhandahöll så kallade kryoterapi.

Enligt lokala polisrapporter och medier ska en amerikansk 24-åring kvinna under fredagen ha frysit ihjäl på sin arbetsplats. Kvinnan arbetade som chef på ett företag som tillhandahåller så kallad kryoterapi, och ska ha frysit ihjäl i en av maskinerna.

Helkroppskryoterapi är en form av behandling som påstås ha läkande effekter, där den som genomgår behandlingen placeras i en behållare som kan vara så kall som upp till minus 150 grader celsius.

► LÄS MER: 24-årig man dog under sin svensexa

– Jag vet att hon var ensam med att stänga, gick in i maskinen och stängde uppenbarligen aldrig av den, säger en vän till kvinnan till News3LV.

Vanligtvis ska du bara vistas i en kryomaskin i upp till tre minuter, men enligt polisen ska kvinnan ha varit inne i den 150 grader kalla maskinen i åtminstone 10 timmar. Kvinnan ska ha använt maskinen utan hjälp och eventuellt ha kvävts.

På sin Facebooksida skriver kryoterapiföretaget kvinnan jobbade på som följande: "Ett tragiskt slut på ett vackert liv. Vi kommer sakna dig"

► LÄS MER: Blev inlåst på sjukhustoaletten i nästan en vecka – dog

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Hälsa