På midsommarafton är det många som tycker om att njuta av en nubbe eller två. Men låt det inte gå överstyr. Här är pinsamheterna du vill undvika på fyllan:

1. Att sjunga hela ”Bohemian Rhapsody” – Många glada midsommarfester med alkohol kan sluta i allsång. Men välj gärna, för grannar och vänners skull, en låt som är kortare än Queens ”Bohemian Rhapsody”. Det förstod inte den här killen som imponerande nog minns varenda textrad i låten.

 2. Att ta på dig byxor på överkroppen – Får ni riktigt fint midsommarväder är det kanske läge att sola lite. Upprepa då inte den här mannens misstag när du ska ta på dig kläder igen. Han försöker envist ta på sig sina byxor på överkroppen.

3. Att föra intellektuella samtal – Allt för avancerade frågor och utläggningar från din sida kommer bara att framstå som rappakalja när du fått i dig några glas för mycket. Se bara hur det gick för Fredrik Wikingsson när han och kollegan Filip Hammar blev fulla i direktsändning av nyhetsprogrammet ”Breaking News”.

 4. Att somna före någon annan på festen – Du vet aldrig vad dina illvilliga kompisar kan tänkas hitta på. Det finns oräkneliga exempel på nätet personer som utsatts för bus efter att ha somnat. Har du särskilt omdömeslösa vänner kan det gå lika illa för dig som killen i det här klippet.

5. Att ramla under ett tåg – Detta snedsteg är inte så mycket en pinsamhet som det är en ren livsfarlighet. Brittiska polisen släppte det här klippet förra året för att varna för att dricka för mycket i närheten av tågperronger. Klippet föreställer en berusad kvinna som ramlar och faller in under ett tåg. Som tur var kunde hon räddas med bara mindre skador.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset