Inspireras i någon av Malmös inredningsbutiker.
Inspireras i någon av Malmös inredningsbutiker.

Inredning är ett intresse för många. Och vem gillar inte att strosa runt mellan butiker fyllda med vackra saker? Här är fem inredningsbutiker att besöka i Malmö.

Geijersgatan 53, Geijersgatan 53

Både ett café med spännande rätter och en inredningsbutik där de säljer allt från växter till smörknivar från välkända varumärken. Spännande placering mitt i villaområdet Bellevue i en funkisvilla av rang.

Svenssons i Lammhult, Södergatan 28

Gigantisk butik med anrikt varumärke inom inredning. Butiken hyser in sig i gamla Scania biografens lokaler. Tre våningar av vackra ting, både klassiska och moderna. Värt ett besök för de som gillar inredning och söker inspiration.

Olsson och Gerthel, Engelbrektsgatan 9

Precis intill Lilla torg hittar man ett känt varumärke för Malmöbor. Vackra skyltfönster som är värda att fönstershoppa i. Väl inne i butiken möter man fler vackert inredda rum.

Malmö Modern, Skeppsbron

Den här butiken är för de riktiga inredningsnördarna. Det är inte en stor butik, men ägaren har ett stort intresse och besitter en enorm kunskap om de flesta kända varumärken. En snillrik trendkänslighet ser man i deras val av utställningsobjekt.

AB Småland, Södra Förstadsgatan 25-27

Kombinerat café, klädbutik och inredning gör att du med lätthet kan tillbringa ett antal timmar i denna butik. De har en stil som skapar mer av en vintagekänsla och satsar mycket på småländska arvet kombinerat med en uppsjö av vackra detaljer och växter.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset