Festa loss i Göteborg!
Festa loss i Göteborg!

Nu när höstmörkret faller allt snabbare är det dags att ta på sig finkläderna och gå ut och dansa sig glad. Här är några av de trevligaste, roligaste och mest kärleksfulla klubbarna i helgen.

True Love, Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9.
I morgon, lördag, är den tillbaka efter sommarens uppehåll – den efterlängtade balladklubben True Love. Här samlas alla kärleksfulla som vill festa till tidernas bästa ballader mellan 22-03. En mycket välbesökt klubb som blivit väldigt populär. Biljett går att köpa i dörren, men för att säkra din plats, kirra förköp för säkerhets skull.

Kaffebaren, Yaki Da, Storgatan 47.
Nu är den ombyggd och klar och i kväll, fredag, slår Kaffebaren upp sina portar. Ett smått legendariskt dansgolv på Yaki som slår de flesta andra. Bakom spelarna står Yaki Da Soundsystem som utlovar hemliga gäster. Den här natten blir nog lång, kan jag tänka mig.

Turn up Fridays, Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6.
Turn up Fridays på fredagar brukar bjuda på mycket roligt. Ikväll är det en battle mellan Million Vibes från Malmö och Stereo Steppers från Stockholm. Det blir en kväll med reggae och safari-sound. Bra gung från två av landets bästa soundteam, med andra ord.

Gretchen’s Party, Le Pain Francais, Östra Larmgatan 20.
På lördag styr Gretchen sitt egna party på Le Pain Francais. Här får ni en dj som bjudit upp till storfest både i Göteborg och Stockholm under flera år och som är stark förankrad i hbtq-communityn. Ni kan nog räkna med ett topparty med glitter och glamour om ni går dit.

Bon Bon Bar, Clarion Post, Drottningtorget 10.
På Bon Bon Bar går det tidigt på kvällen att sjunka ner i sammetssoffor och dricka ett glas skumpa. Efter 23-rycket däremot blir det klackarna i taket när klubben drar i gång. Här samlas som oftast ett skönt gäng med partyfolk som brukar pågå till sent in på natten.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset