"The Mindy project" är en av fem komediserier som Fröken-tv tipsar om.
"The Mindy project" är en av fem komediserier som Fröken-tv tipsar om.

Det finns komediserier som är både roliga och har ett bra manus. Här är Fröken tv:s fem bästa tips.

”The Mindy project”

Var: HBO Nordic
Fröken tv om serien: Den ultimata romantiska komedin fast i serieform. Följ Mindy, en läkare i 30- års åldern, som älskar romantiska komedier vilket i sin tur har gett henne orealistiskt höga förväntningar när det kommer till kärlek.

 

”Master of none”

Var: Netflix
Fröken tv om serien: ”Master of none” följer Dev, en 30-åring som försöker slå igenom som skådespelare i New York samtidigt som han också tar sin an de vardagliga situationerna som livet har att erbjuda. Det är en verklighetstrogen komediserie där allvaret möter humorn.

LÄS MER: Fem svenska filmer att streama 

”Arrested development”

Var: Netflix
Om serien: Förmodligen den roligaste komedin som någonsin har producerats och dessutom flerfaldigt prisbelönad. Serien följer en högst dysfunktionell familj där pappan i familjen grips för förskingring och sonen Michael är tvungen att rädda deras familjeföretag från konkurs.

”Parks and recreation”

Var: HBO Nordic
Fröken tv om serien: Med bra skådespelare och ett genialiskt manus så finns det ingen tvekan om att detta är en guldklimp. Serien kretsar kring karaktären Leslie Knope och hennes crew på parkförvaltningen i den fiktiva staden Pawnee i Indiana.

”Modern family”

Var: Netflix
Fröken tv om serien: Denna moderna klassiker filmat i mockumentär-stil följer tre familjer som har stor koppling till varandra i Los Angeles. Serien visar upp livets jobbiga och fina stunder med stort fokus på humor.

LÄS MER: Fem serier att se när du är hjärtekrossad

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset