Många av landets arkadhallar har tyvärr stängt ner under åren, men än finns det ett gäng kvar där du kan briljera med dina flipper-skills. Här är fem av dem i Stockholm – glöm inte att kolla upp åldersgränsen innan du åker dit!

HEY Sthlm
Gyldéngatan 2, Vasastan
Den här japanska arkadhallen innehåller det mesta man kan önska sig av en spelhall och passar lika bra för nybörjaren som till den mer erfarne spelaren. Här kan du välja och vraka bland mängder av flipperspel och arkadspel. HEY Sthlm håller till i RoQ:s lokaler i Odenplan.

Tolv Stockholm
Arenavägen 69, Globenområdet
På O’Learys i Tolv Stockholm hittar du många populära flipperspel, som till exempel ”Game of thrones” och arkadspel som Mario Kart och Pac Man. I lokalen kan du bland annat också bowla, prova på minicurling och utmana vännerna i femkamp.

Ugglan Boule & Bar
Närkesgatan 6, Södermalm
Ugglan Boule & Bar kallar sig själva för ”Sveriges största fritidsgård för vuxna”. Flipperspel, hockeyspel, biljard, schuffleboard, airhockey, arkadspel och boule är bara några av aktiviteterna som finns här. Inte helt oväntat ett välbesökt after work-ställe.

Heron City
Dialoggatan 2, Huddinge
I O’Learys i Heron City hittar du, förutom bowling, biljard och shuffleboard, över 30 olika spel i arkadhallen. Det finns också spel som passar de allra yngsta. Perfekt underhållning för hela familjen efter shoppingen i gallerian!

Biljardpalatset
Sankt Eriksgatan 52, Kungsholmen
På Biljardpalatset, som har funnits sedan 1963, hittar du tre våningar med underhållning, och bland annat en avdelning med arkadspel och flipperspel. Här kan du också spela carambole, pingis, dart och shuffleboard.

Natalie Demirian, nöjesredaktör

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om spel helgtips