Mishels Liabas Alingsås spelar om semifinal och Pernilla Lindberg är tillbaka på LPGA-touren.
Mishels Liabas Alingsås spelar om semifinal och Pernilla Lindberg är tillbaka på LPGA-touren.

Tre Kronor fortsätter att ladda för ishockey-VM och ett lag kan bli semifinalklart i handbollens SM-slutspel. Här är tv-tiderna att hålla koll på i veckan.

Avgörande CL-kvartsfinaler

FOTBOLL. Real Madrid, Barcelona, Liverpool och Bayern München har alla slagläge inför returmatcherna i Champions League-kvartsfinalerna. Juventus, Roma, Manchester City och Sevilla ska försöka vända.

Matcherna, som spelas på tisdag respektive onsdag, börjar 20.45 och visas i Viasats kanaler och på Viaplay.

Tre Kronor VM-laddar

ISHOCKEY. Förra veckan spelade Tre Kronor dubbla träningslandskamper mot Slovakien. På torsdag möter man Danmark i en första av två matcher i uppladdningen till VM som avgörs i maj. Den andra matchen spelas på lördag.

Torsdagens kamp börjar 20.00 och visas i Sportkanalen.

SM-slutspelet fortsätter

ISHOCKEY. Djurgården tog en nödvändig seger mot Skellefteå i lördags och reducerade semifinalserien till 1-2. I kväll möts lagen igen, den här gången i Skellefteå. Vinner hemmalaget kan de avgöra matchserien på onsdag.

Matchen i kväll börjar 19.30 och visas i Cmore hockey och TV12.

LÄS MER: Marcus Leifby: Snart kommer SHL-spelarna ha OCR-nummer på tröjorna

LPGA-touren är tillbaka

GOLF. Förra veckan superskrällde svenska Pernilla Lindberg när hon spelade hem sin första major i ANA Inspiration. I veckan fortsätter LPGA-touren med Lotte Championship på Hawaii.

Tävlingen håller på mellan den åttonde och 14:e april och visas i Viasat Golf och på Viaplay.

SM-slutspelet i handboll fortsätter

HANDBOLL. Två av kvartsfinalerna i handbollsligan är ännu inte avgjorda. På onsdag 18.30 ställs Kristianstad mot Eskilstuna Guif i den seriens tredje match, som i nuläget står 1-1. En halvtimme senare spelar Ystads IF mot Alingsås, som leder med 2-1 i matcher. Bäst av fem gäller.

Visas i Cmore.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset