Kändes det tungt att gå till jobbet i morse? Se det såhär: Du jobbar inte med att bedöma fislukt. Här är fem jobb du verkligen inte vill byta till.

All Over Press
1. Sumotorkare En av bieffekterna med att vara en sumobrottare i den tyngre klassen är att du inte längre kan torka dig själv när du går på toaletten. Nu kan man tänka att japanska toaletter själva kunde ta hand om problemet men traditionen är stark och därför finns det ärofyllda yrket sumohygienassistent …
All Over Press
2. Färgtittare Jim Jacksons jobb är kanske inte så äckligt men det är ungefär lika roligt som att se färg torka. Hans jobb ÄR faktiskt att se färg torka. Jim smetar färprov på kartongbitar och sitter sedan med ett tidtagarur och mäter hur lång till det tar för den att torka, skriver Daily Mail.
All Over Press
1.Ormgiftsmjölkare
All Over Press
4. Fisluktare Vid ett medicinskt experiment betalade läkaren Michael Levitt två personer att bedöma försökspersoners fisar och skapade därmed världens vidrigaste jobb. Försökspersonerna förtjänar också medalj eftersom de tvingades leva på bönor och fisa geom ett rör.
All Over Press
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset