Efter intervjukritiken i Breaking News – nu går Kanal 5:s Filip Hammar till attack mot TV4:s Jessica Almenäs på Instagram. Men Let's Dance-programledaren försvarar sig: ”Vi får alla plats i tv-Sverige”.

När tv-duon Filip & Fredrik genomförde en intervju med Gustaf Norén från rockgruppen Mando Diao i Kanal 5-programmet ”Breaking News” blev det genast en snackis. Det var flera som hyllade inslaget. Men det fick också en del kritik, bland annat från TV4:s Jessica Almenäs.

”Åh herregud så ont-i-magen-jobbigt i #breakingnewsff just nu”, skrev Let’s dance-programledaren på Twitter när programmet sändes i onsdags.

”Men snälla nej. Avbryt nu.” skrev hon sedan.

Nu har Filip Hammar valt att slå tillbaka, på Instagram. Han lade upp en bild från söndagens Nyhetsmorgon i TV4 där Jessica Almenäs leder ett inslag om vegetarisk mat till sommarfester och skriver i sin bildtext:

”Åh herregud så-ont-i-magen-jobbigt att titta på Jessica Almenäs intervju om grön buffémat. Men snälla nej. Avbryt nu! Verkligen över gränsen.”

Efter att ha sett inlägget replikerar Jessica Almenäs genast på sin egen Instagram:

”Har visst trampat på ömma tår och hamnat i nån slags beef. Mitt råd till Filip Hammar: släpp det och gå vidare i livet. Vi får alla plats i tv-Sverige. Puss”

Men Filip Hammar var inte ensam om att reagera. Till Expressen berättade Jessica Almenäs redan på torsdagen att hon fick utstå påhopp efter sin kommentar om intervjun.

– Det sporrar igång de här puckona som plötsligt ägnar sig åt en massa personpåhopp bara för att jag inte tyckte om intervjun, säger hon till tidningen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje