Allt fler barn misstänks ha blivit utsatta via vårdappen Kry.
Allt fler barn misstänks ha blivit utsatta via vårdappen Kry.

Nu växer härvan kring den läkare som misstänks för flera fall av sexuella övergrepp på barn. Allt fler barn misstänks ha blivit utsatta via vårdappen Kry.

En 28-årig läkare har sedan i julas suttit häktad misstänkt för flera fall av bland annat sexuellt ofredande, barnpornografibrott och grovt sexuellt övergrepp på barn.

Nu verkar det som att polisutredningen växer sig allt större – och allt fler barn som misstänkts ha fallit offer för doktorn misstänkts ha blivit blivit det genom läkarappen Kry, skriver Aftonbladet.

Tidigare i veckan kunde Dagens medicin rapportera om familj som blivit misstänksamma gällande en filmad undersökning som ska ha gått över gränsen – enligt Aftonbladet har nu ytterligare en familj anmält den misstänkte 28-åringen för samma typ av undersökningar och via samma app.

Fallet upptäcktes, enligt Aftonbladet, när familjen blev uppringd av Kry som just nu går igenom läkarens journaler. Totalt har 20–30 personer kontaktats i samband med granskningen.

Ursprungligen häktades mannen på grund av misstänkta brott som ska ha skett i Stockholm, men har sedan kommit att polisanmälts för misstänkta brott i Skaraborg och i Region Jönköpings län, enligt P4 Skaraborg.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset