Na'Vi körde över Fnatic på Inferno.
Na'Vi körde över Fnatic på Inferno.

Fnatic föll hårt mot Na'Vi. För att ta sig vidare till kvartsfinalerna är de under natten till tisdag tvungna att vinna mot regerande major-mästarna Gambit.

Fnatic har imponerat under majorn. Sedan akademi-spelaren Maikil ”Golden” Selim befordrades till a-laget har det funnit glimtar av laget som givit flashbacks till den gyllene eran.

I matchen mot Na’Vi däremot var det som att flashbacken till bättre dagar fick en flashbang i fejan.

LÄS MER: Overwatch-stjärna straffas efter homofobiskt uttalande

Förblindade famlade Fnatic i mörkret när det till största delen ukrainska laget fullständigt rullade över dem på kartan Inferno.

Fnatic valde självsäkert att börja som terrorister men fick se sin ekonomi ruineras av Na’Vi. Under halvleken apterade fnatic bara bomben vid ett tillfälle. Vilken bombplats Fnatic än valde att attackera fanns där ett starkt försvar som monterade ner dem fullständigt. Halvleken slutade 12–3 till Na’Vis fördel.

LÄS MER: Här är svenska fotbollsstjärnans oväntade värvning

Fnatic vann pistolrundan som Anti-terrorister och följde upp med de följande två rundorna. Sen var det stopp. Med fyra raka rundor garanterade Na’Vi sin legend-plats, vilket ger dem en direktinbjudan till nästa major, samt en biljett till Boston och kvartsfinalen.

För Fnatic innebär förlusten att allt ställs på sin spets natten mot tisdagen när Fnatic går upp emot de regerande mästarna Gambit.

LÄS MER: Stjärnan talar ut om sjukdomen som stoppade honom från att spela

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset