Fnatic-legendaren Markus "Pronax" Wallstens Counter strike-lag Enyoy blir en del av Digital Chaos. Det står klart efter ett uttalande på måndagskvällen.

När Counter strike-legendaren Markus ”Pronax” Wallsten startade upp laget Enyoy tidigare i år tog det inte lång tid innan det började tisslas och tasslas. Inte bara för att två av lagkamraterna var tidigare toppspelare som Mikail ”Maikelele” Bill och Jacob ”Pyth” Mourujärvi utan även om vilken organisation de skulle representera.

Sedan dess har fansen fått vänta på ett ordentligt besked.

Men i går brakade det loss när Digital Chaos gick ut med att de plockar upp den svenska femman i sitt stall.

LÄS MER: Robban efter sköna segern: Vi var som bäst när det gällde

”Vi hoppas att ni gläds åt vårt lya lag. Låt oss presentera det helsvenska Counter strike-laget Digital Chaos”, skrev organisationen på Twitter.

Det är första gången som Digital Chaos satsar på ett Counter strike-lag och i ett uttalande sätter organisationens vd Greg Laird bland annat fingret på lagets varierande erfarenheter.

LÄS MER: Ding1: Nej, ignorera inte hatet – agera emot det

”Vi har hittat en lag som passar bra med vår organisations tankar och idéer. En komposition av unga talanger och veteraner som vet vad som krävs för att prestera på den allra högsta nivån. Vi ser fram emot att jobba med det här laget och se vad vi kan uppnå tillsammans”, skriver han.

Här är Digital Chaos nya Counter strike-lag

Mikail “Maikelele” Bill
Jacob “pyth” Mourujärvi
Markus “pronax” Wallsten
Aleksandar “jayzaR” Zarkovic
Mattias “bENNY” Rosback

LÄS MER: Här bjuder Cerq på IEM Sydneys klantigaste defuse

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset