Vad som såg ut att bli en jämn kvartsfinal blev ett hårt karateslag i magen på Fnatic. Nora-Rengo bjöd på show både i och utanför spelet.

Följ Metro Esport på Instagram för att få senaste nytt från Six Invitational

Den första kvartsfinalen på stora scenen i Six Invitational började jämnt. Båda australierna i Fnatic och japanska Nora-Rengo hade sina stunder där de kontrollerade spelet. Tendensen var däremot att Fnatic hade lite svårare att hitta rätt svar både i attack och försvar på kartan Bank.

Nora-Rengo visade intensitet och energi både på scenen och i spelet. Ljudliga firanden, danser och publikfrieri blandades med oväntade flankeringar och sjuka plays.

LÄS MER: HeatoN: Historien om Mats rörde mig till tårar

Kartan togs till övertid där Nora-Rengo kunde avgöra ackompanjerat av coachen och ägaren Kizoku.boss segervrål.

Matchen togs vidare till Villa och där finns inte så mycket att säga. Nora-Rengo var helt dominanta och Fnatic kunde inget göra åt saken. Med 7–1 hade japanerna tagit sig vidare.

Efter segern bokstavligt talat dansade laget in för att möta journalisterna som väntade.

Fnatic däremot fick besviket se sina motståndare stjäla rampljuset. För deras del är den här turneringen slut.

LÄS MER: Efter svenska bortfallet – Nu startar andra OWL-säsongen

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset