Martin "Rekkles" Larsson och Fnatics nyförvärv Zdravets "Hylissang" Galabov.
Martin "Rekkles" Larsson och Fnatics nyförvärv Zdravets "Hylissang" Galabov.

Den tidigare Unicorns of Love-spelaren om omställningen efter värvningen till Fnatic och rollen som duo-partner med Martin "Rekkles" Larsson.

Fnatic fick en lite skakig start i League of legends Championship Series, mer känt under förkortningen LCS. Efter att förra året placerat sig på 5–8-plats i jätteturneringen Worlds bestämde sig laget för att flytta Jesse ”Jesiz” Le till avbytarbänken till förmån för  Zdravets ”Hylissang” Galabov. Det har tagit ett tag för laget att anpassa sig till bytet men den senaste tiden ser det ut att ha lossnat.

Cybersport har pratat med Fnatics nyförvärv om inledning i LCS. Dessutom berättar den bulgariske 22-åringen om anpassningen i laget och i rollen som svensken Martin ”Rekkles” Larssons högra hand i spelet.

LÄS MER: Experten om Fnatics värvning och runan som är snackisen i LCS

– Det finns mycket saker man måste reda ut som lag och som duo eftersom vi inte har nått en punkt där vi är självsäkra i samarbetet mellan mig och Martin. Vi ser framåt och lär oss massa nytt varje dag med våra nya coacher, säger Zdravets ”Hylissang” Galabov.

Nyförvärvet medger även att omställningen att gå från Unicorns of Love till Fnatic inte har varit helt problemfri. Mycket på grund utmaningen att spela tillsammans med Rekkles.

LÄS MER: Därför kastar Riot ut BO3-formatet ur LCS nästa år

– Min duo-partner just nu är speciell på ett sätt. Jag har aldrig spelat med en så bra ADC. Jag anser att Martin är den mekaniskt bästa ADC:n jag har spelat med, men på samma gång också den svåraste personen att jobba med. Det är väldigt komplicerat för mig, säger han till Cybersport.

På frågan om lagets nuvarande form verkligen räcker för att ta dem till säsongsfinalen i Köpenhamn svarar Galabov:

– Vi spelar slarvigt just nu men jag tror att vi kommer klara det. Vi behöver bara lägga ner jobbet och om vi gör det varje vecka så är vi där till slut, säger Zdravets ”Hylissang” Galabov.

LÄS MER: #vispelarintemed gör uppror mot trakasserierna i spelvärlden

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset