Calgary Flames Kris Versteeg i den avgörande straffen mot Chicago Blackhawks målvakt Corey Crawford.
Calgary Flames Kris Versteeg i den avgörande straffen mot Chicago Blackhawks målvakt Corey Crawford.

En straffrysare avgjorde mötet mellan Chicago och Calgary i NHL-ishockeyn.Först i den sjunde straffomgången avgjorde Kris Versteeg för bortalaget Calgary, 3–2.

Ingen av de 13 tidigare straffläggarna hade fått hål på Chicagos Corey Crawford eller Calgarys Brian Elliot.

Versteeg har tidigare spelat i Chicago.

Chicagos svenske rookie-back Gustav Forsling åkte på en tuff tackling i andra perioden och tvingades avbryta matchen, skriver The Chicago Sun-Times.

20-åringen ådrog sig en skada på övre delen av kroppen, enligt tränaren Joel Quenneville. Det är för tidigt att säga hur allvarlig skadan är. Han tacklades in med ansiktet mot plexiglaset.

Montreal tog sin fjärde raka seger för säsongen när Philadelphia besegrades med 3–1. Montreal är därmed allra bäst i NHL, har elva poäng av tolv möjliga efter sex matcher efter fem segrar och en övertidsförlust.

Montreals målvakt Carey Price, som stoppade 31 skott, gjorde sin tredje raka match efter att ha missat de tre första matcherna på grund av influensa.

– Jag önskar att han hade haft influensa igen, men så är det inte. Han är en av de bästa, säger Philadelphia-centern Claude Giroux till NHL:s webbplats.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset