Fotbollsfesten är igång! Och självklart visas VM-matcher på mängder av platser i Stockholm i barer, krogar och andra allmänna platser. Här är fem tips.

Gården

Norra Bantorget

På Gården på Norra Bantorget visas samtliga matcher på storbild hela sommaren och justerar också sina öppettider för att hinna visa de tidiga matcherna. Som upplagt för folkfest!

Rinkeby folkets hus

Skårbygränd 1, Rinkeby

Det tidigare nedläggningshotade folkets hus i Rinkeby har tagit nya tag och i sommar visas alla VM-matcher på storbildsskärm. Inträdet är gratis och både mat och dryck kommer att finnas till försäljning.

LÄS MER: ”Vill du få koll på fotbolls-VM? Här är nio frågor du inte vågat ställa”

Nalen

Regeringsgatan 74, Stockholm

Sveriges matcher visas även detta mästerskap på Nalen. I den stora salen ställs långbord upp framför en stor projektor och mat och dryck kommer att finnas till försäljning. Fri entré, ingen bordsbokning.

Sthlm under stjärnorna

Brunkebergstorg 2-4

Den nya takbaren som ligger på 50 meters höjd och sträcker sig över 1200 kvadratmeter på Brunkebergstorg, Sthlm under stjärnorna, har en imponerande utsikt över vår vackra stad. I sommar visar de dessutom fotbolls-VM på storbildsskärm. Gratis inträde.

Pitcher’s

Mariatorget 1A, Stockholm

De allra flesta sportbarer i vårt avlånga land kommer förstås att visa fotbolls-VM – ett säkert kort i sommar. Pitcher’s vid Mariatorget har en stor lokal och många skärmar. Boka bord innan för säkerhets skull.

LÄS MER: ”Marcus Leifby: Här är tio troliga scenarion under VM i tv-rutan”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset