”Jag kommer nog svara på allt”, säger frispråkiga Zara Larsson, som är först ut i Metros nya webb-tv-program.

I Metros nya webb-tv-satsning ”Fråga Mig”, svarar kändisar på läsarnas frågor i direktständning. Formatet är inspirerat av nätforumet Reddits ”Ask Me Anything” – men är tuffare eftersom personerna inte kan välja vilka frågor de vill svara på.

–  Vi tror att det kan bli intressant att kombinera den klassiska läsarchatten med direktsänd video för att få en mer levande upplevelse där tittarna kommer närmare intervjuobjektet, säger Kristoffer Rengfors, chefredaktör för Metro.

Den 6 maj är det dags för artisten Zara Larsson att sätta sig i fåtöljen. Inför programmet kommer du som läsare att kunna ställa frågor till gästen på metro.se/fragamig. Frågorna väljs sedan ut av redaktionen, men för intervjuoffret är första gången de får höra frågorna framför kameran.

En enda chans har hon att dra i tofsen och ducka en fråga från läsarna, annars är det bara att snällt svara. Om det nu blir något drag i tofsen. Zara Larsson säger till Metro att det nog inte finns någon typ av fråga hon inte svarar på.

– Men jag har inte fått så många elaka frågor.

Veckan därpå är det dags för en annan svensk superstjärna som precis som Zara Larsson fått mycket uppmärksamhet i världsmedier på senare tid. För Eurovision-favoriten Måns Zelmerlöw är ”Fråga Mig”-studion det perfekta sättet att testa nerverna inför Eurovision Song Contest i Wien i slutet av maj.

Live Blog Zara Larsson 2
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset