Franska regeringen varnar nu för kempiska och biologiska vapen.
Franska regeringen varnar nu för kempiska och biologiska vapen.

Frankrikes premiärminister Manuel Valls varnade för under torsdagen att kemiska och biologiska vapen kan användas av terrorister. Samtidigt har sex räder utförts i Molenbeek i Belgien, den stad där terroristerna uppges ha bott, i jakt på misstänkta.

Terrorister i samma nätverk som attentatsmännen i Paris kan komma att använda kemiska och biologiska vapen. Detta varnade Frankrikes premiärminister Manuel Valls för under torsdagen, enligt AP.

Valls varning skedde i samband med att han uppmanade det franska parlamentet att utöka tiden för undantagstillstånd i landet med tre månader. Förslaget ska diskuteras i parlamentet idag och under morgondagen.

Under torsdagsmorgonen har även sex nya räder gjorts i förorten Molenbeek i Bryssel och i närliggande områden i jakten på terrorister. Molenbeek har tidigare uppmärksammats som boplats för de misstänkta terroristerna som utförde dådet i Paris.

Enligt en källa till AP vid den belgiska åklagarmyndigheten har räderna koppling till Bilal Hadfi, en av terroristerna som vid nationalarenan i Paris, Stade de France, utlöste självmordsbälten.

►LÄS MER: Han jagas över hela världen efter terrordåden i Paris

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset