Ankare och kommentatorer i Eurosport-programmet Avantage Leconte ska ha klappat händerna i samband med att övergreppet ägde rum.
Ankare och kommentatorer i Eurosport-programmet Avantage Leconte ska ha klappat händerna i samband med att övergreppet ägde rum.

Under måndagen ska den franska tennisspelaren Maxime Hamou ha försökt tvångskyssa en kvinnlig reporter under en live-tvintervju. Nu drar det franska tennisförbundet in hans ackreditering för Franska öppna.

Den 21-åriga franska tennisspelaren Maxime Hamou har kastats ut från Franska öppna, den stora tennistävlingen som också ofta går under namnet Roland-Garros. Detta efter att han försökt kyssa en kvinnlig tv-reporter under en tv-intervju.

Händelsen ska enligt franska Huffington post ha ägt rum efter att Hamou slagits ut ur Franska öppnas första runda.

LÄS MER: Tränare åtalad för sexbrott mot flicka – kan slippa rättegång 

Den kvinnliga reportern försökte knuffa bort Hamou samtidigt som ankare och kommentatorer i Eurosport-programmet Avantage Leconte klappade händerna och applåderade.

Händelsen har väckt mycket ilska på sociala medier och förkastas nu av det franska tennisförbundet FTT, som meddelar att Hamous ackreditering för resten av turneringen är indragen.

Till Huffington post säger den kvinnliga reportern som följande.

– Hade det inte sänts live på tv hade jag slagit till honom.

LÄS MER: 70 övergrepp mot barn – 8 års fängelse

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset