Vi kommer att få se mer av Adam "Friberg" Friberg igen.
Vi kommer att få se mer av Adam "Friberg" Friberg igen.

Nu får vi se mer av svenske Counter strike-legendaren Adam "Friberg" Friberg igen. Det står klart efter att Heroic utannonserat att han tas upp i laget permanent.

För många var det ett kärt återbesök när svenska stjärnan Adam ”Friberg” Friberg gjorde comeback i den professionella Counter strike-scenen som inhoppar i Heroic. Och de som gladdes då kommer garanterat att mysa loss nu när det står klart att svenske legendaren blir permanent i lagets uppställning.

”Han börjar i laget med omedelbar verkan och de kommer att gå igenom ett eldprov redan från dag ett. Vi kan inte förvänta oss att vinna ESL Pro League i Dallas nästa vecka eller ens sätta upp några realistiska mål. Däremot förväntar jag mig att de kan blixtra till och skapa lite kaos mot de stora lagen”, skriver RFRSH Entertainments sportchef Kasper Hvidt.

LÄS MER: HeatoN: Frågan är om Olofmeister kommer tillbaka eller inte

Fram till inhoppet nyligen har Friberg inte synts till på spelplanen på ett bra tag. Fansen har fortfarande kunnat följa honom på stream men stjärnan själv kände snabbt att det började klia i fingrarna.

”Jag tog en paus professionella spelandet men kände verkligen att det var någonting som saknades. Jag är riktigt glad att vara tillbaka i den professionella CS:GO-scenen! Jag är en tävlingsmänniska och älskar att vinna så jag kommer att jobba extremt hårt och göra allt i min makt för att få lyfta ännu en trofé. Det känns som att vi har en bra mix av unga och erfarna spelare i Heroic och viktigast av allt finns viljan att jobba hårt för att utvecklas. Något som kommer hjälpa oss att nå dit vi vill”, skriver Adam ”Friberg” Friberg själv i uttalandet.

Värvningen betyder att Heroic nu har två svenskar: Friberg och Andreas ”MODDII” Fridh.

LÄS MER: Fnatic-legendarens lag plockas upp av amerikansk organisation

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset