Adam "friberg" Friberg är inte längre en aktiv Ninja.
Adam "friberg" Friberg är inte längre en aktiv Ninja.

Efter den svåra tiden för Ninjas in Pyjamas. Nu kastar de om i laguppställningen.

Efter en lång tid med nedåtgående resultat och misslyckade kval till viktiga turneringar har pressen varit stor på Ninjas in Pyjamas att göra förändringar i sin uppställning. På måndagen kom också beskedet som både kan beskrivas som en chockerande och förväntat.

I jakten på att återigen bli ett lag att räkna med petas Adam ”friberg” Friberg.

LÄS MER: Så värvade Ninjas in Pyjamas Fredrik ”REZ” sterner

I ett uttalande på Ninjas in Pyjamas hemsida skriver organisationen att de är evigt tacksamma för vad stjärnan har levererat under sin tid i laget och att de önskar honom lycka till i framtiden.

Som ersättare tar det klassiska laget in Epsilons Fredrik ”REZ” Sterner. Ett namn som frekvent förkommer när det är frågan om svenska talanger på väg upp.

LÄS MER: HeatoN: Det hade varit tjänstefel att inte ta platsen i LCS

Tillsammans med William ”draken”Sundin blir det här andra rekryteringen på kort tid som Ninjas in Pyjamas gör från den plantskola som Epsilon har kommit att bli.

”Jag är oerhört glad att ha fått chansen att spela för NiP. Det här är en dröm för alla spelare som kämpar för att slå sig in i toppen. Tillsammans med det här laget tror jag stenhårt på att vi kommer att nå till toppen. Att dessutom återförenas med draken ser jag verkligen fram emot.”, säger Fredrik ”REZ” Sterner själv uttalandet på sajten.

Det här är Ninjas in Pyjamas

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund

Patrik ”f0rest” Lindberg

Richard ”Xizt” Landström

William ”draken” Sundin

Fredrik ”REZ” Sterner

LÄS MER: REZ: ”Med ett komplett lag når vi toppen på nolltid”

 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset