Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

De kastade jordnötter på flygvärdinnor, skrek, svor och hävdade att de "var knarklangare”. De två kompisarna kunde inte bete sig ombord på planet – och nu har deras planerade semester blivit rejält mycket dyrare…

De två britternas beteende ombord på planet som skulle ta dem till en skön semestervistelse i mexikanska Cancun var minst sagt oförklarligt. Tidningen Daily Mail skriver att männen, båda i 35-årsåldern, började bete sig rejält oförskämt när planet lyft från Gatwick.

Kompisarna ska ha kastat jordnötter på flygvärdinnor, måttat slag, ställt sig i vägen för personalen, svurit och skrikit åt sina medpassagerare. När de blev tillfrågade om vilka de var, ska de ha svarat: ”Knarklangare”.

Till sist gick det inte längre. Kaptenen tvingades nödlanda på Bermuda, där de två bråkstakarna togs omhand av polis. De kommer nu tvingas betala skadestånd på runt 25 000 kronor, vilket de enligt Daily Mail lär ha svårt att göra.

Männen har enligt deras advokat försvarat sig med att de kombinerat sömnmedicin med alkohol och därför betedde sig irrationellt.

Flygbolaget, Thomson Airways, har beklagat det inträffade.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset