Alla kan äta julbord med Lotta Lundgren och Erik Haag är en av julshowerna som rekommenderas.
Alla kan äta julbord med Lotta Lundgren och Erik Haag är en av julshowerna som rekommenderas.

På söndag är det första advent och många har redan smygstartat julfirandet med pynt och julmusik. För den som älskar julen finns med massor av konserter och julshower att njuta av. Här kommer ett gäng finfina julkonserter och julshower.

Julavslutning med kompisarna
Sankt Pauli kyrka, Kungsgatan 17, Malmö
Den 14 december bjuds alla in till världspremiären av Julavslutning med kompisarna i Sankt Pauli kyrka. Det blir julkonsert med band och artister och här räknas alla som kompisar, oavsett om de träffas för första gången eller redan känner varandra. De som spelar är Björns vänner, Feivel, Guds Pengar, Allra käraste syster, Sousou Cissoko och Brigaden.

LÄS MER: Här är Malmös bästa karaokeställen

Alla kan äta Skånskt julbord
Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 4, Malmö
I Alla kan äta julbord står Lotta Lundgren och Erik Haag för underhållningen och showen utlovar en kombination av guidad julbordsvisning, gruppterapi, föreläsning och underhållning. Showen sätts upp för fjärde året i rad och på Malmö Live står Skåne i fokus och Julia Frej är med som artist.

En klassisk jul
S:t Petri kyrka, Göran Olsgatan 4, Malmö
För den som vill njuta av att mer klassiskt upplägg så bjuder S:t Petri kyrka in till julkonsert på tredje advent. Det är både S:t Petri Gosskör, Ungdomskör och Motettkör som står för sången och det är fri entré så kom i god tid!

Jul med Franska Trion, Support: Madeleine Frey
Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
Franska Trion bildades 2005 och har hunnit med att släppa en massa album och under några kvällar i december kommer de och spelar på Victoriateatern. Nya låtar blandas med sånger från deras klassiska julskiva Våra mest älskade julsånger. Det utlovas tomtebesök och överraskningar och med sig på scen har de dessutom Madeleine Frey. Det är endast ett fåtal biljetter kvar – skynda!

LÄS MER: Här är bästa shoppingen i Malmö

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset